Help jezelf en je bedrijf met Google Ads

Iedereen weet wat advertenties zijn. Weinigen weten hoe je dit woord in zijn volledigheid uitspreekt in het Engels. Een groep van middelmatige omvang is wel bekend met de afkorting: ads. En veel mensen hebben dan ook wel weer gehoord van Google Ads. Dit heeft iets te maken met google en met advertenties, maar veel verder dan dat komen de meeste mensen ook niet. Daarom is het slim om een Google Ads specialist in de arm te nemen, zodat je je zelf geen zorgen hoeft te maken om alle ingewikkelde achterliggende zaken.

Google shoppen

Een Google ads specialist kan er namelijk voor zorgen dat jij binnen korte tijd een SEA campagne online hebt met advertenties die nieuwe mensen trekken. Zo kan je ervoor kiezen om meer klanten, leads, telefoontjes en websitebezoekers de richting van jouw bedrijf op te sturen. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om voor een bepaald bedrag een zekere bepaalde hoeveelheid tijd als nummer één positie in Google te staan. Je kiest daarbij zelf op basis van welke zoektermen je dat wil. Het fijne is dus dat je zelf invloed hebt op welke zoektermen dan bij jouw website horen. Dit is bovendien een groot voordeel, want bijna iedereen klikt op de eerste link die hij of zij ziet staan bij google. De eerste links worden ook vaker als de betrouwbare links aangemerkt door mensen.

Betrouwbaarheid

Of die redenering helemaal klopt, is lastig te zeggen. Een Google ads specialist zou zeggen van niet. Maar ergens is toch ook weer wel: het is zeer prijzig om een Google Ads specialist te vragen om jouw website bovenaan te zetten. Het bedrag dat hiervoor gevraagd wordt is zodanig hoog, dat je je niet kan voorstellen dat een niet serieus bedrijf met amper inkomsten hiervoor kiest. Dat bedrijf kan zich dat waarschijnlijk niet eens veroorloven. Grote succesvolle bedrijven echter wel en die weten ook dat ze het terugverdienen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *