stiebel shz 80 lcd de juiste boilers

boilermarkt-logo

Een groot gezin betekent ook altijd dat je meer moet koken dan gemiddelde huisman/vrouw. Ook heb je meer kamers, zitplaatsen of ruimte nodig. Verder betekent het ook dat als er veel kamers zijn dat je ze ook allemaal moet verwarmen en dat kost natuurlijk ook meer water. Meer warm water heb je ook voor de douche nodig. Iedereen moet zich natuurlijk kunnen douchen. Daardoor moet je ook een grotere boiler hebben dan die een gemiddelde gezin. Gelukkig adviseert boilermarkt jouw nu de stiebel shz 80 lcd

Voordeel aan een grote boiler

Zoals de alinea hierboven is gemeld is een voordeel aan zo’n grote boiler dat je meer ruimtes kan verwarmen en dat je met meer man dan gemiddeld toch iedereen warm kan douchen. Want het is niet handig dat je met zes man in huis bent en dat na de eerste twee huisgenoten het water op is.

De stiebel shz 80 lcd is voor een leuke prijs €835 te koop bij de boilermarkt. De voordelen aan deze grote boiler is dat het zowel een-span werking als twee-span werking. Verder kan de boiler 24/7  het water verwarmen met het 5,5 liter van 36 graden celcius per minuut.